Web Analytics Made Easy - Statcounter

دیوان عدالت اداری اعلام کرد که مانند گذشته ثبت دادخواست به صورت حضوری در دبیرخانه دیوان امکانپذیر است. خبرگزاری میزان - روز گذشته خبری منتشر شد مبنی بر اینکه ثبت دادخواست بدوی و ابطالی در دیوان عدالت اداری به صورت حضوری و برخط امکان پذیر نیست و مراجعه کنندگان باید از طریق دفاتر خدمات الکترونیک دادخواست خود را ثبت کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دیوان عدالت اداری در اطلاعیه‌ای درخصوص این موضوع عنوان کرد ثبت دادخواست به صورت حضوری مانند گذشته در دبیرخانه دیوان عدالت اداری امکانپذیر است.

براساس این اطلاعیه، تمام ظرفیت‌های ثبت دادخواست در دیوان عدالت اداری ذیل ماده۲۳ قانون تشکیلات و آیین دادرسی دیوان عدالت اداری، اعم از پستی، دفاتر نمایندگی استانی، دبیرخانه مرکزی، سامانه خودکاربری وکلا و دفاتر خدمات الکترونیک قضایی فعال است.

برهمین اساس، دیوان عدالت اداری مانند گذشته دادخواست‌های هموطنان و دستگاه‌های اجرایی را به صورت حضوری دریافت می‌کند و تفاوتی میان دادخواست ثبت شده از ساختمان مرکزی دیوان با دادخواستی که از طرق دیگر ثبت می‌شود وجود ندارد.

همچنین دیوان عدالت اداری در خصوص از دسترس خارج شدن سامانه ساجد اعلام کرد که این سامانه به دلیل اشکال در انتقال اطلاعات به سامانه‌های قوه قضاییه در چند روز آینده در دسترس نخواهد بود و به زودی با بسیج کلیه امکانات و به کمک مرکز آمار وفناوری اطلاعات قوه قضاییه این مشکل حل خواهد شد.

دیوان عدالت اداری همچنین اعلام کرد مذاکراتی با مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضاییه در خصوص مقدمات ایجاد خودکاربری در سامانه خدمات الکترونیک قضایی (سخا) جهت کاهش هزینه دادرسی و تسهیل امور مردم مذاکراتی صورت گرفته است.

انتهای پیام/

برچسب ها: دیوان عدالت اداری خدمات الکترونیک قضایی

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: دیوان عدالت اداری خدمات الکترونیک قضایی دیوان عدالت اداری خدمات الکترونیک صورت حضوری ثبت دادخواست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۷۹۷۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

این میوه‌ها همچنان زیر ۱۰۰ هزار تومان قیمت ندارند/ لیست جدید قیمت انواع میوه را ببینید

اکبر یاوری اظهار کرد: تا پایان اردیبهشت ماه میوه‌های نوبرانه به تولید انبوه می رسد و قیمت آنها کاهشی خواهد شد.

وی افزود: در حال حاضر روزانه بیش از ۴۰۰ تن هندوانه به تهران وارد می شود و قیمت آن نیز در میدان مرکزی میوه و تره بار به صورت عمده فروشی کیلویی ۳تا ۱۴هزارتومان است.

رئیس اتحادیه بارفروشان تهران تصریح کرد: همچنین قیمت ملون در میدان مرکزی میوه و تره بار به صورت عمده کیلویی ۸تا ۱۳هزارتومان، جانا ۱۰تا ۱۵ هزار تومان و طالبی نیز از ۱۰تا ۱۵هزارتومان است.

وی اضافه کرد: قیمت عمده فروشی گوجه سبز نیز کیلویی ۱۰۰تا ۳۵۰هزار تومان و توت فرنگی ۸۰تا ۱۲۰هزار تومان است.

۲۲۳۲۲۵

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902343

دیگر خبرها

  • توزیع منابع با نگاه عدالت محور کلیدواژه حل مشکل حاشیه نشینی است
  • عرضه کتاب‌های غیرمجاز در نمایشگاه مجازی امکانپذیر نیست +فیلم
  • حمایت دبیرخانه "سوگواره ملی تعزیه ده زیار کرمان" از اجرای طرح نور
  • رعایت عدالت در توزیع اعتبارات استان سمنان/ نذر فرهنگی ترویج شود
  • سامانه بازار کتاب تا انتهای نمایشگاه سی‌وپنجم موقتا غیرفعال است
  • این میوه‌ها همچنان زیر ۱۰۰ هزار تومان قیمت ندارند/ لیست جدید قیمت انواع میوه را ببینید
  • سامانه بازار کتاب تا انتهای نمایشگاه کتاب موقتا غیرفعال است
  • بررسی ۲۶۶ شکایت علیه مصوبات شورا‌های شهر از سراسر کشور در دیوان عدالت اداری
  • دیوان عدالت اداری پارسال ۱۶۶ مصوبه شوراهای کشور را باطل کرد
  • تدوین اساسنامه صندوق ذخیره مزایای پایان خدمت کارکنان دانشگاه آزاد/ تحول اداری به‌زودی آغاز می‌شود