Web Analytics Made Easy - Statcounter

حیدری گفت: ارزیابی و تمهیدات اولیه از ارزیابی خسارت کشاورزان صورت گرفت و پرداخت خسارات سیل‌زدگان به استان قم به‌زودی انجام خواهد شد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ازقم، مرتضی حیدری فرماندار قم در حاشیه نشست هفتگی بخشداران و معاونین فرماندار با بیان اینکه پس از پایان بارش‌های بهاری و نزولات آسمانی به استان قم مانند دیگر استان‌ها خساراتی وارد شد، گفت: ارزیابی و تمهیدات اولیه از ارزیابی خسارت کشاورزان صورت گرفت که پرداخت خسارات سیل‌زدگان به استان قم به‌زودی انجام خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: برآورد خسارات سیل‌زدگان قم بر اساس کارشناسی‌های صورت گرفته، ۲۳ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان بود که ۵۰ درصد از این مبلغ به استان قم با ۱۱ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان پرداخت شده است.

فرماندار قم با اشاره به اینکه در دو بخش کمک‌های بلاعوض با ۳۹۰ پرونده، ۸۰ درصد خسارات در سامانه ساجد ثبت و تأیید شد، تصریح کرد: یک میلیارد و ۸۸۰ میلیون مجموع برآورد خسارت برای این ۳۹۰ فقره بود که در بخش بهسازی و نوسازیِ راه‌های مزارع و قنوات با موافقت جهاد کشاورزی و سازمان برنامه و بودجه هزینه خواهد شد.

او از بخشداران به‌عنوان تأییدکنندگان اصلی فرایند پرداخت خسارات به بخش‌های کشاورزی و تأسیسات عمومی یاد کرد و افزود: باید دقت و نظارت لازم توسط بخشداران در این فرآیند انجام شود و در حال حاضر بیش از سایر دستگاه‌ها، سازمان جهاد کشاورزی نقش‌آفرینی می‌کند.

حیدری به برآورد‌های صورت گرفته در مورد خسارت به راه‌ها و تأسیسات آب و فاضلاب روستایی اشاره کرد و در مورد نحوه پرداخت این خسارات یادآورشد: به دلیل ابهاماتی که وجود دارد، قرار شد استفساریه جدی برای شیوه عملکرد راه‌های بین روستایی و بین مزارع شود که با محوریت سازمان جهاد کشاورزی و یا شرکت آب و فاضلاب روستایی این کار انجام شود.

فرماندار قم تأکید کرد: با وجود همه مشکلات کشور، این خسارت تأمین‌شده و از ویژگی‌های پرداخت تسهیلات خسارت سیل اخیر این است که بر اساس اسامی خسارت دیدگان و شماره حساب‌های گرفته شده از خسارت دیدگان در بانک‌های کشور، به‌حساب خودشان واریز خواهد شد.

انتهای پیام/ح

دولت نصف خسارت به سیل‌زدگان قم را پرداخت کرد

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: فرمانداری قم حقوق شهروندی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۳۳۰۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خسارت به کشاورزان در پی طوفان مهیب در کهگیلویه و بویراحمد

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز؛ علیرضا نیکروز گفت: شب گذشته طوفان میهمان نقاط مختلف استان کهگیلویه و بویراحمد بوده، ولی تاکنون هیچ‌گونه تلفات جانی از شهرستان‌های مختلف گزارش نشده است.

بیشتر بخوانید؛ آخرین وضعیت مناطق سیل زده کشور/ تشکیل ستادهای آمادگی بحران

وی با اشاره به اینکه طوفان خسارت زیادی به زیرساخت‌ بخش‌های مختلف از جمله کشاورزی و راهسازی وارد کرده است، عنوان کرد: گزارش‌های اولیه حاکی از خسارات فراوان به کشاورزی و باغداری است.

نیکروز از اعزام کارشناسان به شهرستان‌های مختلف برای ارزیابی خسارات وارده در بخش‌های مختلف خبر داد و افزود: به محض نهایی شدن خسارات وارده، موضوع اطلاع رسانی خواهد شد.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری کهگیلویه و بویراحمد این را هم گفت که این شرایط تا روزهای آینده ادامه دارد و ضروری است عشایر و ورزشکاران از هم اکنون به فکر باشند و از رفتن به ارتفاعات و حضور در کنار مسیل‌ها خودداری کنند.

میزان بارش‌ها در مناطق مختلف

مدیرکل هواشناسی کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به بارش های اخیر (از چهارشنبه تا شنبه صبح)استان کهگیلویه وبویراحمد گفت: دوگنبدان ۷۹.۱، دلی خمسیر ۷۸، باشت ۷۸، فیلگاه ۷۶، ماهورباشت ۷۵، امامزاده جعفر ۷۲، سوق ۷۰، امامزاده پهلوان ۶۹، برم سبز ۶۹ و دیشموک ۶۸ میلیمتر بوده است.

علی کریمی اظهار داشت: همچنین میزان بارش‌ها در علی کرمی دمچنار ۶۷، بوستان ۶۵.۵، دهدشت ۶۵.۴، دیل ۶۴، گنجگون ۶۳.۸، سی سخت ۶۳.۷، دشتروم ۶۳.۵، ستنگان ۶۲.۵، سرفاریاب ۶۱، سرآب ننیز ۵۸، یاسوج فرودگاه ۵۷.۸، چرام ۵۶، منصورخانی کاکان ۵۶، گنجه‌ای ۵۵.۸ و درغک ۵۵ میلیمتر بوده است.

وی ادامه داد: همچنین میزان بارش در مناطق وزگ ۵۴، کریک ۵۴، تنگ پیرزال ۵۳، تل گاه ۵۳، ممبی ۵۳، تنگ سرخ ۵۱، چیتاب ۵۰، لیکک ۴۸.۸، مارگون ۴۸، جاورده ۴۷، سرآسیاب یوسفی ۴۴، قلعه دختر ۴۴، لنده ۴۳، قلعه رئیسی ۴۰، پاتاوه ۳۸.۵، تنگ رواق ۳۶، موشمی زیلایی ۳۴ و سیرون شبلیز ۲۴ بود.

منبع: تسنیم

انتهای پیام/

کد خبر: 1229400 برچسب‌ها سیل

دیگر خبرها

  • ۲۰۰ هزار تن از گندم‌های خوزستان از دست رفت
  • (تصاویر) خسارت تگرگ به منازل و خودرو‌ها در شهر مرزی درح _سربیشه خراسان جنوبی
  • خسارات سیل به جاده هاوتردد سخت مردم چابهار
  • ۲۰۰ هزار تن از گندم‌های آماده برداشت خوزستان از دست رفت
  • طوفان ۲۰۰ هزار تن گندم این استان را از بین برد !
  • (ویدیو) طوفان مهیب در کهگیلویه و بویراحمد؛ خسارت به کشاورزی
  • خسارت به کشاورزان در پی طوفان مهیب در کهگیلویه و بویراحمد
  • طوفان مهیب در کهگیلویه و بویراحمد/ خسارت به کشاورزی + فیلم
  • پرداخت خسارت به خسارت دیدگان ترکیدگی لوله آب در خیابان مهدی
  • ضرورت نظارت بیشتر بر پرداخت وام نهضت ملی مسکن